watermelon

Jauns krūzīšu katalogs!

04/04/2019

Tā ir taisnība, ka no skaistas krūzītes dzērieni garšo garšīgāk! Mums ir jauns katalogs, kurā atradīsiet dažādas formas krūzes, kuras iespējams nokrāsot pat pēc pantoņa! Kūzīšu tik daudz, bet kā izvēlēties atbilstošāko?

 

 

 

Sāciet ar krūzes formas izvēli! Svarīga ir ne tikai forma, bet arī materiāls, no kura krūze ir gatavota. Pieejami dažāda veida keramikas un porcelāna paveidi, citi ir silti jeb piena balti, citi sniega balti. Apraksti par katru materiālu atrodami kataloga beigās. Visplašākā izvēle būs tiem, kuri nevēlas pārāk lielu drukas laukumu un nav nepieciešamas daudz drukas krāsas. Katrai krūzei drukas laukums ir cits atkarībā no tās formas. Jo sarežģītāka tās forma, jo ierobežotākas drukas iespējas. 

 

 

Katalogā pieejamas 19 standarta drukas krāsas, 3 no tām ir matētas. Visas šīs krāsas ir paredzētas drošai mazgāšanai trauku mazgājamajā mašīnā. Kas ir interesanti, ar šīm krāsām iespējams nokrāsot, piemēram, tikai krūzes ārpusi, iekšpuši, nokrāsot viscaur vienā krāsā vai tikai krūzes maliņu. 
Uzņēmumiem, kuriem stingri jāpieturas pie savas stila grāmatas, piedāvājam iespēju krūzi nokrāsot pēc jūsu pantoņa, tikai jāņem vērā tas, ka tā nebūs droša mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā. Bet varbūt jums ir palaimējies un jūsu pantonis jau ir iekšs standarta krāsām:

 

Krūzītēm var veikt arī gravējumu, kurš sanāks baltā krāsā. Ļoti labi tas izcelsies uz krāsainas krūzes, taču eleganti un neuzkrītošo un baltas. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pieejamas krūzes, kurām var veikt druku "magic print" tehnoloģijā. Vispazīstamākā un populārākā krūze, uz kuras šī tehnoloģija ir redzēta, ir melna un iekšā ielejot karstu dzērienu, parādās attēls vai logo. Tagad to iespējams veikt arī uz citas krāsas krūzēm un iespējams izveidot ļoti interesantu dizainu. Šeit uz dzeltenās krūzes pelēkā krāsa ir uzdrukāta magic tehnoloģijā. Kamēr krūze ir auksta, rokas skelets nav redzams, taču ielejot tajā karstu ūdeni, tas paliek redzams. Šādā veidā lieliski variet pārsteigt savu klientu ar kādu novēlējumu vai tekstu, kuru viņš, krūzi saņemot, uzreiz nebūs redzējis.

 

 

 

 

Nemazāk svarīgs ir krūzītes iepakojums. Arī tie atrodami kataloga beigās.

Lai uzzinātu krūzīšu cenas, rakstiet savu vēlmi uz edgars@watermelon.lv norādot krūzes veidu, vēlamo daudzumu un drukas krāsu skaitu.