watermelon

Jaunie reklāmas suvenīru katalogi 2016

02/02/2016

Watermelon vienmēr vēlas savus klientus pārsteigt un sniegt tiem arvien jaunus  un unikālus priekšmetus, tāpēc mēs piedāvājam Jums apskatīt jaunos 2016.gada katalogus. Piedāvājums tiešām ir plašs, par to Jūs varat pārliecināties mūsu mājas lapas sadaļā „katalogi”, kur varat sameklēt vislabākos piedāvājumus, lai iepriecinātu savus klientus, sadarbības partnerus un darbiniekus. 

 

Visos katalogos var atrast jau ierastos prezentreklāmas priekšmetus tādus kā lietussargus, pildspalvas, piezīmju lapiņas, krūzes u.c. ar uzlabotu kvalitāti un dizainu. Tāpat ir pieejami visdažādākie risinājumi jebkurai dzīves situācijai kā arī inovatīvi priekšmeti un materiāli, kas iepriecinās un patīkami pārsteigs jebkuru dāvanas saņēmēju. Katra kataloga piedāvājums ir pārpildīts ar aktuāliem, krāsainiem un noderīgiem priekšmetiem, kas atšķirsies no citiem un palīdzēs radīt veiksmīgas mārketinga kampaņas.

Katrā katalogā atradīsiet jaunus un neredzētus priekšmetus, kas uzlabos darba ikdienu vai lieliski noderēs atpūšoties, vai tas būtu portfelis ar iebūvētu USB, vai atslēgu piekariņš, kas kalpo arī kā telefona turētājs, vai īpaši jaudīgs kabatas lukturītis. Visus šos priekšmetus iespējams personalizēt, un likt Jūsu zīmolam izcelties gan konkurentu vidū, gan cilvēku sirdīs. Tāpēc mēs no visiem katalogiem izvēlamies mūsuprāt aizraujošākos prezentreklāmas priekšmetus un ievietojam tos mājas lapas sadaļā “jaunākās preces”.

Sadarbojoties ar TOP 10 piegādātājiem Eiropā, kuri nosaka jaunākās tendences prezentreklāmas tirgū, un kuri savu pieredzi krājuši 80 gadu garumā, mēs cenšamies sniegt saviem klientiem jaunākos un labākos prezentpriekšmetus, kas pieejami reklāmas tirgū. Šos priekšmetus noteikti varētu raksturot kā priekšmetus ar pievienoto vērtību.

Ja tomēr neizdevās atrast to, ko meklējāt un ja jums ērtāk katalogu aplūkot tos šķirstot paša rokām, droši jautājiet edgars@watermelon.lv